Maatschappelijk

GOLF AAN DE POSTWEG SOCIAAL
Dienen als bindmiddel tussen mensen. Dat is het voornaamste doel van Golf aan de Postweg. Het middel: golf.
Golf aan de Postweg onderschrijft het gemeentelijk beleid Samen zijn wij Venlo. Vrijwilligers runnen de club en hebben als doel om Venlonaren elkaar te laten ontmoeten. De club is bewust laagdrempelig om de sport voor iedereen, ongeacht inkomen, toegankelijk te maken. Inwoners van Venlo kunnen goedkoop een balletje slaan in de buurt en treffen andere Venlonaren. Het is een gezamenlijk initiatief waarbij iedereen zich betrokken voelt.

Het tweede doel is om op kleine schaal een zinvolle dagbesteding mogelijk te maken voor mensen die niet of moeilijk kunnen deelnemen aan de reguliere arbeidsmarkt. Onderhouds- en beheertaken worden daar waar mogelijk uitgevoerd door buurt- werkbedrijf KanDoen. Zo snijdt het mes aan 2 kanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *